Billedserier
Hent Adobe Flash player
Glimt fra Landsskuet 2016
Køb billetter på forhånd
Facebook
Skriv i vores gæstebog
Tilmeld NYHEDSMAIL

Spaltemåtte vandt Landsskuets nyhedspris

2. juli 2009
Staldmæglerne, Brørup (stand 558), vandt Landsskuets nyhedspris for deres Comfort spaltemåtte af gummi, der monteres på staldens spalter.

Måtten nedsætter ammonakfordampningen med op til 50 procent og metanfordampningen med op til 75 procent. Den er samtidigt mere skridsikker og får husdyrgødningen hurtigere væk. Det giver et bedre staldmiljø for både dyr og mennesker.

Overdahl Kedler, Hjallerup (stand 231), fik sølvprisen for en lavenergi fødesnegl til biobrændsel-fyr, der frasorterer blandt andet grendele undervejs til brændkammeret, hvilket sikrer stabil fyring uden driftsstop.

CN AGRO, Nykøbing Mors (stand 647), fik bronze-diplomet for en hydraulisk transportvogn til kreaturer med fodertrug og fanggitre midt i vognen. Foderet lokker dyrene ind i vognen, som så kan lukkes. Derved undgås direkte fysisk kontakt med dyrene under indfangningen.

Prisen tildeles tre stande i maskin- og produktudstillingen, som dommerkomitéen af aktive landmænd har vurderet til at have størst aktuel nyhedsværdi for landmænd.

Det er stande, hvor landmanden har lyst til at høre nærmere om produktet, ligesom han vil anbefale andre at besøge den. Kriterier som arbejdsmiljø- og sikkerhed, brugervenlighed samt økonomi for brugeren spiller også ind.

Foto: Henrik Vinther Krogh. Landsskuets formand, Andreas Bjerregaard (til højre), overrakte gulddiplomet til Staldmæglerne.

Tekst: Erik Poulsen, presse@landsskuet.dk

Seneste nyt
1.5.17
Hesteavlere har også jubilæum
Det er ikke kun Landsskuet, der som dyrskue-organisation fejrer sit 25 års jubilæum......
Kalender
29.6.17
Kl. 9.00-17.00
Landsskuet 2017 åbner
Landsskuets formand, Kristian Gade, byder velkommen kl. 9, når Landsskuet...
Sponsor
Landsskuets sekretariat  |   Asmildklostervej 11  |   DK-8800  Viborg  |   +45 8728 2000  |   info@landsskuet.dk